13:38 جمعه 1396/02/08

ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در رتبه بندی وبومتریک دانشگاه‌های دنیا

بر اساس آخرین نسخه به روز شده مرکز رتبه بندی وبومتریک، رتبه وبومتریک دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در میان دانشگاه‎های دنیا بیش از  5000 پله صعود داشته است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با کسب رتبه جهانی 14482، 5820 آسیا، 763 خاورمیانه و رتبه 278 کشوری نسبت به گذشته جایگاه بهتری را در میان دانشگاه‌ها پیدا کرده است.

گفتنی است؛ رتبه بندی وبومتریک، دانشگاه‌های جهان را بر اساس ارزیابی آموزش‌های برتر در وب، حجم، قابلیت دید و اثر (impact) صفحات وب منتشر شده توسط دانشگاه‌ها و منابع اطلاعات و تفسیر آنها، رتبه بندی می‌کند.

رتبه‌بندی وبومتریک که در سال با دو ویرایش در فوریه و آگوست منتشر می‌شود، متشکل از یک پایگاه داده شامل ۱۵ هزار دانشگاه و بیش از ۵ هزار مرکز تحقیقاتی است.
این رتبه‌بندی اولین بار در سال ۲۰۰۴ منتشر و بر اساس شاخصی مرکب از چندین پارامتر تهیه شد. حجم اطلاعات موجود بر روی وب، قابلیت دسترسی و نسبت اطلاعات منتشر شده در وب به میزان لینک‌های برگشتی خارجی آن از جملۀ این پارامترهاست.