15:03 جمعه 1395/12/06

اطلاعیه در خصوص تعطیلی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 1 اسفند ماه

کلیه فعالیت های آموزشی ، اداری و پژوهشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان گیلان یکشنبه (1 اسفند) تعطیل می باشد

با عنایت به بارش سنگین برف و یخبندان شدید کلیه فعالیت های آموزشی ، دانشجویی ، اداری و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان گیلان در روز یکشنبه اول اسفند ماه تعطیل است.

برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت آموزشي، دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد لنگرود

سرپرست معاونت آموزشي، دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد لنگرود معرفي شد.
مراسم تكريم دكتر آپتين راه نورد و معارفه مهندس عليرضا پاداشي املشي عضو هيات علمي واحد لنگرود برگزار گردید.
در اين مراسم دكتر امير حسين فيروزان با قدرداني از زحمات معاون سابق گفت: اميدواريم با اين انتصاب، پيشرفت هايي در حوزه آموزشي، دانشجويي و فرهنگي واحد دانشگاهي، و شاهد اعتلاي روز افزون باشيم.
دکتر فيروزان افزود: اخذ رشته هاي متناسب با نياز منطقه و بكارگيري ظرفيت هاي لازم براي جذب حداكثري دانشجويان جديد در مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد، افزايش خدمات آموزشي و اجراي دقيق مقررات و آيين نامه هاي آموزشي را از سرپرست جديد آموزشي، دانشجويي و فرهنگي خواستار شد و براي وي آرزوي موفقيت و سربلندي نمود.
در پايان با اهداي لوح از تلاش هاي بي شائبه دكتر راه نورد قدرداني و حكم مهندس پاداشي املشي به وي اعطا گرديد.

ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

برگزاری مراسم سي و هشتمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

مراسم سي و هشتمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي با حضور فرماندار، امام جمعه، فرمانده سپاه، مسئولان ادارات، روساي دانشگاه ها، دانشجويان، همكاران، اساتيد و خانواده معزز شهدا با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین صدیق امام جمعه لنگرود در سالن اجتماعات شهید هادی ثنایی مقدم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برگزار شد.

در این مراسم از 8 خانواده شهدای والامقام دانشجوی شهرستان لنگرود و 15 دانشجو برتر علمی و فرهنگي دانشگاه های شهرستان تجلیل شد.