00:38 پنج شنبه 1396/01/10

اطلاعيه مهم

به اطلاع كليه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد لنگرود مي رساند:
با توجه به برگزاري آزمون نظام مهندسي استان گيلان در اين واحد دانشگاهي، تمامي فعاليت هاي آموزشي در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه ١٨ و ١٩ اسفند ماه ٩٥ تعطيل اعلام مي گردد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، میزبان 1400 داوطلب آزمون نظام مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود، آزمون نظام مهندسی استان گیلان سال ۱۳۹۵ در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنج شنبه و جمعه 19 و 20 اسفند و با حضور بیش از ۱4۰۰ داوطلب متقاضی ورود به دوره‌های حرفه‌ای مهندسی عمران، معماری، برق و مکانیک برگزار خواهد شد.

این آزمون با همکاری سازمان سنجش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود و با نظارت اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان در محل ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود واقع در جاده لیلاکوه، بلوار کشاورز، خیابان دانشجو برگزار می‌شود.

شایان ذکر است که درهای ورود به جلسه آزمون در نوبت صبح، ساعت ۸:۰۰ و در آزمون نوبت بعد از ظهر ساعت ۱۳:۳۰ بسته خواهد شد. داوطلبان برای شرکت در آزمون اسفند ۹۵ باید در روز آزمون کارت شناسایی آزمون و کارت عضویت سازمان استان و یا کارت شناسایی معتبر عکسدار را به همراه داشته باشند.

اطلاعیه در خصوص تعطیلی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 1 اسفند ماه

کلیه فعالیت های آموزشی ، اداری و پژوهشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان گیلان یکشنبه (1 اسفند) تعطیل می باشد

با عنایت به بارش سنگین برف و یخبندان شدید کلیه فعالیت های آموزشی ، دانشجویی ، اداری و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر استان گیلان در روز یکشنبه اول اسفند ماه تعطیل است.