22:01 دوشنبه 1397/09/19

سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد

همزمان با گرامیداشت روز دانشجو:
سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با مراسم گرامیداشت روز دانشجو توسط دکتر طهرانچی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در واحد تهران جنوب توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و تاکنون 90 هزار نفر عضو این پیام‌رسان شده اند.

این سامانه با قابلیت های فراوان از جمله سرعت بالای تبادل اطلاعات و امنیت بالا برای سیستم عامل اندروید و وب تهیه شده و در دسترس خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و عموم مردم قرار خواهد گرفت.

امکان ارسال اطلاعات به صورت صوتی و تصویری، امکان ایجاد گروه و کانال، امکان پرداخت وجه درون‌برنامه‌ای، انتقال اطلاعات در انواع پلت‌فرم، امکان مشاهده وضعیت آموزشی و تحصیلی دانشجویان، امکان ثبت درخواست های دانشجویی، ارسال و پیگیری وضعیت درخواست، امکان پرداخت شهریه، ثبت و تأیید نمرات توسط اساتید، دانلود مقالات و استفاده از کتابخانه های بین‌المللی، امکان درخواست نقل و انتقالات دانشجویی، برگزاری دوره های آموزشی، درخواست امکانات خدمات از جمله پارکینگ و سلف، امکان ثبت‌نام در برنامه های علمی و فرهنگی، مشاهده احکام و فیش حقوقی کارمندان، امکان ارائه خدمات با آزمایشگاه های همکار استاندارد و... از جمله امکانات و ویژگی های سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی است.

سامانه پیام‌رسان دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://wemessenger.ir در فاز دوم راه‌اندازی، امکان استفاده توسط عموم مردم را خواهد داشت.