22:30 دوشنبه 1397/09/19

آغاز به کار اولین فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی

اولین فن بازار در حوزه تجهیزات پزشکی ‌با همکاری اداره کل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین فن بازار در حوزه تجهیزات پزشکی ‌با همکاری اداره کل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه و معاونت علوم پزشکی دانشگاه به منظور تعامل مستقیم صندوق های سرمایه گذاری با واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان آغاز به کار کرد.

در این رویداد پژوهشی، ۶۰ محصول از سوی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور‌ که دارای نوآوری در زمینه تخصصی خود هستند، انتخاب و ارائه خواهند شد. این محصولات عمدتاً در مراکز رشد یا مراکز تحقیقاتی تولید شده و دارای قرارداد با واحدهای دانشگاهی خود هستند.

اولین فن بازار تجهیزات پزشکی در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واقع در سازمان مرکزی طبقه فوقانی پارکینگ طبقانی از امروز (17 آذر) به مدت سه روز در حال برگزاری است.