06:38 چهارشنبه 1397/08/23

دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت‌های مطالعاتی در بخش صنعت را تقویت می‌کند

دکتر ثمری:
مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی فرصت‌های مطالعاتی در بخش صنعت را تقویت می‌کند تا در آینده زمینه ساز حضور پررنگ تر این دانشگاه در پروژه های ملی باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر داود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره تفاوت کیفی ارتباط با صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به دانشگاه‌های دولتی گفت: در حال حاضر ارتباط با صنعت در بدنه آموزش عالی کشور آن طور که باید پیش نرفته و متاسفانه صنعت و دانشگاه این نیاز را در خود حس نکرده‌‌اند اما دانشگاه آزاد اسلامی با امکاناتی که در اختیار دارد، در بسیاری از پروژه‌‌های مهم این ارتباط را آغاز کرده است.

وی افزود: در سال 97 موافقت‌نامه‌‌هایی بین معاونت پژوهشی دانشگاه و روسای استان‌ها با روسای واحدهای مراکز استان‌ها در حوزه ارتباط با صنعت و ایجاد در‌آمدزایی در این بخش منعقد کردیم که هرکدام متعهد شدند از طریق ارتباط با صنعت در مسیر افزایش درآمدهای غیر شهریه‌‌ای دانشگاه آزاد اسلامی گام بردارند.

دکتر ثمری خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و کیفیت بالای آزمایشگاه‌‌‌‌‌های ساها، امکان افزایش درآمدهای غیر شهریه‌ای در این دانشگاه فراهم است اما تا زمانی که صنعت ما خود را جزئی از دانشگاه نداند و دانشگاه هم زمینه‌‌های حضور در صنعت را فراهم نکند، این ارتباط مستحکم نخواهد شد.

مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی فرصت‌های مطالعاتی در بخش صنعت را تقویت می‌کند تا در آینده اعضای هیات علمی این دانشگاه در بخش صنعت فعال شوند، گفت: گرفتن پروژه از بخش صنعت یکی از امور جاری در بخش ارتباط دانشگاه با صنعت است اما زمانی که استادان ما در این بخش حضور پیدا کنند باعث توسعه صنعت و توانمندی آنها خواهد شد که زمینه ساز نقش پررنگ‌‌تر دانشگاه آزاد اسلامی در پروژهای ملی می‌شود.

دکتر ثمری یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی تا به امروز در پروژه‌های بزرگ ملی با موضوع نفت، حضور چشمگیری داشته، تا جایی که در صنایع بالادستی و پایین دستی با وزارت نفت همکاری‌های بسیاری داشتیم و همپای دانشگاه‌های مطرح کشور حرکت کردیم.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی عضو شورای پژوهش و فناوری استان‌‌هاست و در کارگروه پژوهش و فناوری استانداری‌‌‌ها عضویت دارد. در همین راستا بسیاری از واحدهای دانشگاهی گام‌‌‌های موثری در این مسیر برداشتند از جمله واحد قزوین در زمینه علم رباتیک و استارت آپ‌ها، واحد تهران شمال در حوزه توسعه فناوری‌های دریایی و...