06:00 چهارشنبه 1397/08/23

کسب مدال طلا مسابقات کاپ جهانی یوگا از سوی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب مدال طلا مسابقات کاپ جهانی یوگا هندوستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد لاهیجان، نوا الماسی دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مسابقات کاپ جهانی یوگا ۲۰۱۸ که در شهر کارنال هندوستان برگزار شد، موفق به کسب مدال طلای انفرادی شد.

همچنین در مسابقات کاپ جهانی یوگا 2018 هندوستان، تیم اعزامی ایران موفق به کسب نائب قهرمانی تیمی مسابقات شد.

الماسی در مسابقات کشوری سال ۸۸ موفق به کسب دو مدال طلا و برنز در گرایشهای مختلف شد. همچنین در سال 89 در مسابقات بین المللی کشور هند دو مدال طلا و یک مدال نقره و همچنین در مسابقات آسیایی دو مدال طلا و دو مدال برنز کسب کرد.

وی در مسابقات کشوری سالهای 94 و 95 موفق به کسب دو مدال طلا و نقره شد.