22:40 دوشنبه 1397/09/19

حمایت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی از مواضع انقلابی دکتر ولایتی

در بیانیه‌ای اعلام شد
بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از مواضع انقلابی رئیس هیأت مؤسس و امنای این دانشگاه در ایجاد اصلاحات اداری، نوسازی علمی و فرهنگی بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه‌ای از مواضع انقلابی دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد اصلاحات اداری، نوسازی علمی، فرهنگی و ... در دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مقدرات این مملکت دست این دانشگاهی هاست، از دانشگاه است که باید سرنوشت یک ملت تعیین شود، اگر دانشگاه را ما سست بگیریم و از دست برود، همه چیزمان از دستمان رفته است. (امام خمینی ره)

دانشگاه آزاد اسلامی مولود مبارک انقلاب اسلامی است که سهم عظیمی در رشد علمی کشور از بدو تأسیس تاکنون داشته است. این مجموعه علمی که از سرمایه های متخصص، متعهد و انقلابی فراوانی در بین اساتید، کارکنان و دانشجویان برخوردار است تا جایی پیش رفته که نام پرآوازه ایران اسلامی مقتدر را در جهان به عنوان صاحب بزرگترین دانشگاه به اهتزاز درآورده است و امروزه الحمدلله به برکت حضور مسئولین انقلابی در مسیر انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

از آنجا که مسئولان دانشگاه به ویژه رئیس محترم هیأت مؤسس و امنا دانشگاه آزاد اسلامی از زمان حضور خود در این مجموعه علمی برخورد قاطع و بدون ملاحظه با نیروهای فاقد صلاحیت را که با بهره‌گیری از رانت‌ های حزبی و .. در این دانشگاه جا خوش کرده بودند، شروع و این حرکت انقلابی کماکان با جدیت ادامه دارد؛ مع الأسف نارضایتی طیفی مسئله دار را به دنبال داشته که در روزهای اخیر حملات رسانه ای خود را به بهانه های مختلف علیه ایشان تدارک دیده بودند تا بلکه بتوانند مانع از اقدامات انقلابی ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی گردند.

ما اساتید بسیجی ضمن هشدار به همه کسانی که به دنبال تضعیف ارزش های دینی و انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند حمایت قاطع خود را از مواضع انقلابی دکتر ولایتی رئیس هیأت موسس و امنا دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد تحولات اداری، علمی و... در دانشگاه آزاد اسلامی که یقیناً برکات و ثمرات بی شماری از جمله تربیت دانشجوی در تراز انقلاب اسلامی، جذب اساتید جوان، مؤمن و انقلابی، حمایت از فعالیت های فرهنگی نیروهای مؤمن و انقلابی و ... را خواهد داشت، اعلام می داریم و برای حل مسائل و مشکلاتی که در تحول انقلابی پیش روی مسئولان متدین، بصیر و انقلابی دانشگاه قرار دارد از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و انشاءالله با تمام توان جهت تحقق نوسازی علمی و اصلاحات اداری در دانشگاه آزاد اسلامی ایستاده ایم.

اللهم عجل لولیک الفرج
بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی