10:35 جمعه 1396/04/02
  • ​پخش برنامه تلویزیونی " مجله دانشگاه" از شبکه یک سیما
  • آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد از 21 خرداد/ متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی جدا انتخاب رشته ‌می‌کنند

سامانه اطلاع رسانی دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آسلامی واحد لنگرود

قابل توجه کارکنان، اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود:

برگزاری مراسم جشن و سرور بمناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی همراه با اجرای جُنگ شادی و موسیقی و اهداء جوایز به برگزیدگان مسابقات سراسری کتبی قرآن و عترت

زمان:سه شنبه مورخ 94/11/20 ساعت 10 صبح

مکان: طبقه سوم- سالن همایش دانشگاه

دفتر فرهنگ اسلامی

بسیج دانشجویی

بهمن 94

**********************************

به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی برگزار گردید:

به مناسبت ایام الله دهه فجر، کارگاه ازدواج و موالید به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود و با همکاری حوزه مقاومت بسیج شهری امام خمینی (ره) به میزبانی مسجد رکج محله و پایگاه شهدای رکج محله شهرستان لنگرود برگزار گردید.

دفتر فرهنگ اسلامی

بسیج دانشجویی

****************************************************

بمناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مراسم جشن و سرور با حضور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود در تاریخ 94/11/20 با اجرای برنامه های متنوع (طنز و موسیقی) برگزارگردید. در ادامه این مراسم با حضور جناب آقای دکتر صائب ریاست محترم دانشگاه به برگزیدگان بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری کتبی قران و عترت در بخش اساتید و دانشجویان جوایز ارزنده ی اهداء شد.

****************************************

برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم

بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با همکاری بسیج دانشجویی واحد لنگرود و بسیج شهدای رکج محله شهرستان لنگرود، اقدام به برگزاری  شبی با قرآن نمود. در این مراسم که با حضور مسئولین شهری و اقشار مردم، خصوصاً جوانان همراه بود، از قاریان برجسته کشوری و استانی، بویژه قاری بین المللی حاج حسین رفیعی، حاضران استفاده نمودند. لازم به ذکراست که این مراسم در مسجد آقا سید محمد رکج محله شهرستان لنگرود برگزار گردید.

*********************************************

برگزاری کارگاه آموزشی توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود:

به همت دفتر فرهنگ اسلامی و دفتر مطالعات نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود کارگاه آموزشی با عنوان *توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری* به مدت 8 ساعت در سالن اجتماعات دانشگاه برگزارگردید. مدرس این دوره، حجت الاسلام حاج آقا عطائی در خصوص افزایش فعالیت های فرهنگی و هنری و تاثیر آن در دانشگاه و امور روزمره مباحثی را عنوان نمودند. این دوره که با حضور کارکنان و اعضاء  هیات علمی برگزار شد در پایان کلاس  اعضا شرکت کننده با همدیگر به تبادل نظر پرداختند.

دریافت در قالب فایل PDF

***********************************************

قابل توجه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود:

◄همایش پیاده روی بمناسبت روز ملی خلیج فارس هوای پاک، صیانت و پاک سازی محیط زیست

◄زمان: چهارشنبه 8 اردبیهشت ساعت 8 صبح

◄مکان:از دانشگاه تا پارک فجر(گلزارشهدای گمنام)

شایان ذکر است به شرکت کنندگان در این همایش به قید قرعه جوایز ارزنده ای شامل « دوچرخه، تلفن همراه، کارت هدیه و ........» اهداء می گردد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی، تربیت بدنی، بسیج کارکنان، بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و تشکل های دانشجویی

دریافت خبر در قالب فایل

*************************************************

قابل توجه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود:

برگزاری مراسم جشن مزدوجین دانشجویی و تجلیل از فعالان فرهنگی همزمان با سالروز میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار

زمان: سه شنبه 95/2/21  ساعت 9/30 صبح

مکان: سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

از همه عزیزان دعوت می شود در این مراسم نورانی و جشن با شکوه شرکت فرمائید.

دفترفرهنگ اسلامی، بسیج دانشجویی

دریافت خبر در قالب فایل