02:43 یکشنبه 1398/04/30
  • ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
  • معاونت فناوری، تحقیقات و نوآوری به حل مسائل کشور کمک می‌کند/ پژوهشکده چشم‌انداز و آینده‌پژوهی اتاق فکر متخصص در دانشگاه است
خطا
  • JUser: :_load: Unable to load user with id: 492

راهنمای استفاده از اینترنت بی سیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

برای استفاده از اینترنت بی سیم دانشگاه در طبقه همکف به اکسس پوینت (IAUL.AC.IR-INTERNET) متصل شوید.
سپس مرورگر خود را باز کرده و مراحل زیر را دنبال کنید ...

دانشگاه آزاد لنگرود-وای فایدانشگاه آزاد لنگرود-وای فای
بعد از اجرای مراحل بالا نام کاربری و رمز عبور، به شماره تلفن همراه ثبت شده شما پیامک می شود.

توجه:
1- امکان استفاده از اینترنت بی سیم فقط در طبقه همکف وجود دارد. بعد از خروج از محوطه باید مجدداً اتصال انجام شود.
2-اینترنت درخواستی دانشجو به مدت 1 ماه و حجم 500 مگابایت فعال می باشد و بعد از این مدت مجدداً باید مراحل بالا انجام شود.
3- در صورتیکه پیام های تبلیغاتی برروی شماره شما غیر فعال می باشد امکان دریافت پیامک فعالسازی مقدور نیست.برای رفع این مشکل باید به وب سایت اپراتور تلفن همراه خود مراجعه نمایید.
4-در صورتیکه نام و نام خانوادگی خود را به طور کامل وارد ننمایید حساب کاربری شما مسدود خواهد شد.

راهنمای استفاده از اینترنت بی سیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود

سایت های مرتبط